"Bjud in en vän" innebär att du som investerare kan bjuda in en vän, och bägge två kan då tjäna upp till 10 000 SEK eller EUR 1,000 i bonus.

För att få bonusen behöver din vän skapa ett konto genom en exklusiv länk som du får med ditt konto (du hittar länken i avsnittet “Mitt konto” → “Mina bonusar”)

och sedan investera minst 5 000 SEK inom 30 dagar. Bonusen betalas därefter ut inom 3 arbetsdagar till både dig och den inbjudna vännen.

"Bjud in en vän" gäller endast om den inbjudna personen börjar investera i strategier eller projekt och då får ni bägge varsin bonus. Du får inte bonus när du bjuder in någon som väljer att investera i fasträntekonto.

Bonusstegen är följande:

•  5 000 SEK eller mer ger en bonus på 200 SEK
  •  10 000 SEK eller mer ger en bonus på 400 SEK
  •  20 000 SEK eller mer ger en bonus på 600 SEK
  •  100 000 SEK eller mer ger en bonus på 1 000 SEK
  •  500 000 SEK eller mer ger en bonus på 5 000 SEK
  •  1 000 000 SEK eller mer ger en bonus på 10 000 SEK

Du kan använda din inbjudningslänk ett obegränsat antal gånger.

Bonusen betalas för både SEK- och EUR-konton. Du kan lätt se betalda bonusar och antalet inbjudna vänner på ditt konto i samma avsnitt:

Om du som bjuder in endast investerar i SaveLend Fast kommer bonusen till din transferdepå.