Du kan enkelt och smidigt sätta in pengar när det passar dig. Fullständiga instruktioner, inklusive din personliga OCR och bankgiro-detaljer hittar du genom att logga in på ditt SaveLend-konto.

Väl i din internetbank fyller du i:

Trustly direktinsättning
Med hjälp av vår partner Trustly kan du enkelt och smidigt sätta in pengar direkt på din SaveLend-depå. Överföringen tar som regel inte mer än ett par minuter.

• Logga in på ditt SaveLend-konto och navigera till "Insättningar".
    Tänker på att du är inne på rätt SaveLend-depå.
  • Klicka på "Gör en insättning", välj "Trustly" i listan och följ instruktionerna.
    Tänk på att du väljer rätt bank i listan.
  • Du har pengarna tillgängliga på din depå inom ett par minuter

Banköverföring
Du kan när som helst överföra pengar till din SaveLend-depå från din bank. Överföringen tar som regel ett par bankdagar.

• Vilket belopp du vill sätta in!
    Vår rekommendation är 2 000 kronor som en första insättning.
  • Vilken dag du vill överföra pengarna.
    Tänk på att du också kan schemalägga framtida överföringar.
  • OCR till SaveLend-depån du vill överföra till.
    OCR till dina depåer hittar du i gränssnittet när du loggar in.

Gör en insättning här.