Du kan se instruktionerna för att överföra pengar på ditt SaveLend-konto genom att logga in, navigera till "Överföringar" efterföljt av "Insättningar".

Du kan smidigt välja mellan att överföra dina pengar direkt med hjälp av SwishTrustly, eller genom att göra en vanlig banköverföring.

För att göra en insättning klicka på "Gör en insättning" knapp i avsnittet "Insättningar" eller i det övre högra hörnet på plattformen och välj den metod som passar dig bäst:

• Swish
    Via Swish kommer dina pengar fram direkt. Reglerna för maxbelopp och hur mycket det är möjligt att swisha varierar från bank till bank. Logga in på din internet- eller mobilbank för att se och ändra dina inställningar.

• Direktöverföring
    Direktöverföring sker via Trustly och tar mellan 15 min och 1 bankdag. Det är en öppen bankbetalningsmetod som låter kunder handla och betala från sitt bankkonto online, utan att använda kort eller app.

• Banköverföring
    Överföringar via bank kan ta upp till 1–2 dagar. Överföringar måste göras från ett bankkonto som du äger direkt.