Hos SaveLend har du möjlighet att sälja dina investeringar på andrahandsmarknaden ifall du vill få loss ditt kapital. Väl inloggad navigerar du till "Innehav" -> "Krediter". Väl där, filtrera fram de investeringar du vill sälja och märk dessa med hjälp av checkboxen. Därefter trycker du på "Sälj valda investeringar" och följer instruktionerna.

Tänk på att försäljning på andrahandsmarknaden innefattar en avgift om 5 % och att dina investeringar inte säljs direkt. Det kan ta en stund för dina investeringar att köpas av andra investerare.

Beroende på din bonusnivå avgiften kan bli mindre. Läs mer här Bonussystem.

För strategin Balanserad har du även rätt att avgiftsfritt sälja av investeringar upp till sammanlagt 50 000 kr efter varje tolvmånadersperiod.