Du kan begära uttag på oinvesterade pengar genom att logga in i gränssnittet och göra följande steg:

1. Först behöver du lägga till bankkonto via Tink.

Klicka "Mitt konto" och välja "Bankkonton":

Där kan du lägga till, hantera eller ta bort bankkonton som är kopplade till ditt SaveLend-konto.

2. Navigera till "Överföringar" -> "Uttag" -> "Begär uttag".

I det öppna fönstret anger du information om vilken depå du vill ta ut från, till vilket bankkonto och vilket belopp:

Klicka på "Fortsätt" och du kommer att se ett nytt fönster där du behöver besvara några frågor:

Sedan klickar du på "Bekräfta uttag".

Du kan sedan se uttagstransaktionen under "Överföringar -> "Uttag" för depån som uttaget gjordes ifrån.