Efterlevnad är en central del av verksamhetens integritet och ansvar. Det handlar om att uppfylla lagar, regler och standarder som styr företag och organisationer.

För att säkerställa att alla transaktioner är säkra och integrerade, finns ett viktigt begrepp inom finansvärlden - KYC (Know Your Customer), eller kundkännedom. Kundkännedom är något som SaveLend som en finansiell institut måste ha för att godta en person som kund.

Kundkännedom består i att kontrollera och verifiera identiteten på personen och din kundkännedomsinformation måste uppdateras med jämna mellanrum.

Om du har fått ett mejl "Din kundkännedomsinformation behöver uppdateras" betyder det att om 30 dagar kommer din KYC att upphöras. Detta mejl är en påminnelse att KYC som är giltig för tillfället, kommer snart att löpa ut och därav behöver den uppdateras även om kundkännedomsinformationen står som "Godkänd" just nu.

Det är viktigt att du uppdaterar din KYC så snart som möjligt. Vår ränterobot kommer att fortsätta hantera ditt sparande i enlighet med din strategi men du har inte möjlighet att genomföra några insättningar eller uttag förrän du har uppdaterat din KYC.

För att uppdatera din kundkännedomsinformation gör så här:

1. Logga in på ditt konto.
  2. Tryck på "Mitt konto" uppe i högra hörnet

3. Tryck på "Kundkännedom och villkor"

4. Tryck sedan på pennan vid "Kundkännedomsinformation"

5. Fyll i dina uppgifter och tryck sedan på "Skicka in din kundkännedomsinformation".